کد خبر 18251
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۸

معاون مرکز همکاري‌هاي بين‌المللي وزارت علوم با اشاره به اعلام اسامي 83 نفر از متخصصان حوزه سزامي در سايت مرکز همکاري‌هاي علمي و بين‌المللي وزارت علوم و انتقاد برخي از سايت‌ها به اين موضوع، گفت: اعلام اسامي دانشمندان امنيت آنها را به خطر نمي‌اندازد.

به گزارش مشرق به نقل از شبکه خبر دانشجو، برخي از متخصصان دليل انتشار اسامي دانشمندان حوزه سزامي را معرفي رسمي دانشمندان اين حوزه به مراجع علمي خارج از کشور و دريافت تسهيلات از مراکز تحقيقاتي بين المللي عنوان مي کنند، در حالي که رضا قادري، معاون امور علمي مرکز همکاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم معتقد است که نمايندگان پروژه سزامي در ايران از طريق نامه رسمي به سايت يونسکو معرفي مي شوند.
وي معرفي متخصصان حوزه سزامي در سايت مرکز همکاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم را دليلي براي به خطر افتادن امنيت متخصصان اين حوزه نمي داند و معتقد است که پروژه سزامي ارتباطي با موضوع هسته اي ندارد.
بعد از ترور دکتر شهرياري، استاد دانشگاه شهيد بهشتي اعلام شد که اين استاد دانشگاه در زمينه پروژه سزامي فعاليت داشته است، اما قادري بيان کرد که ترور استاد شهرياري به دليل فعاليت در ارگان هاي ديگر بوده است نه پروژه سزامي.
سزامي فصل مشترکي با فعاليت‌هاي هسته‌اي ندارد
به گفته معاون امور علمي و بين المللي مرکز همکاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم ايران جزو کشورهايي است که در ساخت شتابگر بزرگ در خاورميانه (سزامي) فعاليت دارد و اين پروژه فصل مشترکي با فعاليت هاي هسته اي ندارد.
وي با اشاره به خبر برخي از سايت ها در خصوص به خطر افتادن امنيت دانشمندان کشور با انتشار اسامي 83 نفر از متخصصان حوزه سزامي مي گويد: حوزه سزامي ارتباطي با موضوع هسته اي نداشته و اين سايت اطلاع دقيقي از علم ندارند.
معاون امور علمي مرکز همکاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم تصريح کرده است: شبکه گسترده متخصصان کشور در حوزه سزامي و شناسايي اين متخصصان به مجامع بين المللي از ملزومات جدانشدني پيشرفت علمي ايران است و ما قصد داريم که متخصصان و دانشمندان حوزه سزامي داخلي و خارجي، يکديگر را بشناسند.
وي معتقد است که شناسايي و معرفي متخصصان و دانشمندان حوزه سزامي در توسعه فعاليت هاي علمي ايران نقش بسزايي دارد و حضور استاد شهرياري و دکتر عليمحمدي که در پروژه سزامي فعاليت داشتند، دليل محکمي براي ترور نبوده و ترور اين افراد برجسته علمي به دليل فعاليت در ارگان هاي ديگر بوده است.
ايجاد امنيت دانشمندان به معناي ايزوله کردن آنان نيست
بعد از حادثه ناگوار ترور استاد شهرياري در 8 آذر ماه، مسئولان کشور از تنگ شدن حلقه امنيتي دانشمندان و متخصصان علمي کشور خبر دادند؛ اين در حالي است که قادري ايجاد امنيت دانشمندان را منوط به ايزوله کردن فعاليت هاي علمي نمي داند.
معاون امور علمي مرکز همکاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم معتقد است که فراهم سازي امنيت دانشمندان علمي کشور مانعي براي انجام فعاليت هاي بين المللي و ملي نبوده و با ايجاد محدوديت فعاليت دانشمندان کشور تنها دشمنان به اهداف خود که گوشه نشيني ايران در مباحث علمي است، مي رسند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس